Neonskyltar och LED-skyltar som fasadskyltar eller för kontoret

Välj mellan neonskyltar eller led-skylt till ditt kontor

När det gäller kontorsinredning finns det många olika sätt att göra det på ett sätt är med en skylt, som snygga led-skyltar eller neonskyltar med ditt företagslogga på eller kanske företagets värdeord.

Du kan välja en traditionell stil eller en mer modern stil när du inreder ett kontor med informationsskyltar som exempelvis hänvisningsskyltar och kontorsskyltar. Om du letar efter något som är lite mer modernt kan du överväga att tänka mer som en hybridlösning och skylta mer modernt.

Skyltsystem som vägleder anställda och tillfälliga besökare rätt

Där företagets anställda växlar mellan arbete hemma och på kontoret vilket frigör kontorsyta vissa dagar. Då kan det vara fördelaktigt att skylta kontorsutrymmet flexibelt och modernt med kontorsskyltar och informationsskyltar som sticker ut lite men samtidigt gör det enkelt att hitta rätt.

Glöm inte bort att visa upp företaget med en polonskylt vid parkeringen

Det kan även vara väldigt fördelaktigt att montera en företagsskylt antingen som en polonskylt ute vid parkeringen eller mer som en fristående skylt om det inte finns yta eller saknas bygglov för pyloner. Det går att skapa en skyltpelare med olika typer av skyltar för företagen som arbetar i dina kontorsmiljöer.

Hybridlösningar och CoWorking ytor kräver tydlig skyltning

En hybridlösning är en kombination av två olika typer av kontorsinredning. Du kan till exempel använda traditionella möbler med modern konst på väggarna. Detta är ett utmärkt sätt att få det bästa av två världar. Du får det traditionella utseendet som många känner sig bekväma med, men du får också det moderna utseendet som är populärt just nu.

Ett annat bra exempel på en hybridlösning är att använda möbler i återvunnet trä tillsammans med industriella metallaccenter. Detta ger dig ett rustikt utseende som är perfekt för dem som vill ha något unikt och annorlunda.

Det har också en lite industriell känsla, vilket kan vara bra för dem som letar efter något som är lite mer udda. Om du inte är säker på om en hybridlösning är rätt för dig, ta dig lite tid att tänka på vad du vill ha av din kontorsinredning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *