Ladda elbilen hemma

Allt fler skaffar sig elbilar nu och det har olika skäl. Många skaffar sina elbilar för att minska utsläppen för att få en grönare planet. Andra skaffar elbilar för de är billiga i drift då du bara laddar dem och inte tankar med bensin eller diesel. Och så finns det vissa som skaffar dem för hastigheten, detta är då för elbilar kan ge all kraft direkt vilket ofta gör dem snabbare än vanliga bilar. Men om man jämför hur ofta men behöver ladda/tanka de olika bilarna så behöver man ladda en elbil oftare. Det tar också längre tid att ladda en elbil än att tanka en vanlig. Dock så kan man ha egna laddningsstationer hemma i garaget eller på uppfarten.

Ladda elbilen hemma

Detta är något som Evchargeplus kan hjälpa dig med. Evchargeplus är ett företag som är specialiserade på just elbilsladdning och har många års erfarenhet inom branschen. I deras sortiment hittar du allt från laddboxar du har hemma i garaget till laddstationer dom sitter i garage vid företag.

Med deras stora utbud kan du vara säker på att det finns rätt sorts laddningsstationer till just din bil. Evchargeplus har EV laddkablar för både typ 1 och typ 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *