Bättre videomöten med LAV

Att jobba hemifrån har under den senaste tiden blivit vanligare och vanligare. Och detta är ju självklart på grund utav den pågående pandemin. Innan allt detta hände var jobb hemifrån väldigt ovanligt och det var en självklarhet att jobba på kontoret. Men nu har företag och anställda insett att jobba hemifrån har många fördelar. Exempelvis kan företaget dra ner på kostnader då ingen avvänder kontor och lokaler. Anställda behöver inte ta sig till och från jobbet vilket resulterar i mer fritid och mer sömn. Men vissa saker kan vara lite klurigt när man jobbar hemifrån. Och det är möten och konferenser.

LAV

Men det kan LAV hjälpa dig med. LAV är specialiserade på just konferensteknik och videomöten. Och med många års erfarenhet inom branschen kan du vara säker på att LAV erbjuder tjänster i toppkvalitet. Du kommer få en skräddarsydd lösning för just ditt företag. Idag är de vanligaste videomötes programmen Microsoft Teams, Zoom, Google Meets, Hangouts och Skype.

Behöver du hjälp med mötesteknik är det LAV du ska ta kontakt med. Och med deras stora sortiment av tjänster och produkter kommer du hitta något som passar just dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *