Virtuell visning – Framtidens teknik

Det finns många anledningar till att man vill ha en virtuell visning i stället för en fysisk visning. För det första är bostaden men ska visa kanske inte färdigbyggd än. För det andra händer det ibland att kunden inte har tid att gå på visning. Som tur är gör ny teknik det enkelt att i stället ha en virtuell visning.

Virtuell visning av projekt

Om du vill visa upp ett projekt som ännu inte är färdigbyggt är ett alternativ att visa bygget. Detta brukar tyvärr inte säga särskilt mycket om hur projektet kommer se ut när det är klart. Det andra alternativet är att göra en 3D rendering av det färdiga projektet. Det finns många företag som kan hjälpa dig med det. Det finns också många företag som kan ta en 3D rendering och göra om den till en riktig virtuell visning. Med det menar vi att kunden visa sin dator kan gå runt i bostaden och titta sig omkring, i 360 grader! Självklart fungerar detta också med VR för att göra visningen ännu bättre.

Sightline

Ett av företagen som erbjuder detta är Sightline. De jobbar mycket med renderingar i 3D och kan hjälpa dig att skapa en riktigt snygg virtuell visning, bland annat 3D animationer. Du kan visa din kund exakt hur projektet kommer att se ut när det är färdigt, även om bygget inte ens har påbörjats. Om något ändras med planerna är det självklart inga problem att uppdatera renderingen med den senaste informationen.

Framtidens visningar

I en tid när vi blir alltmer upptagna kommer detta antagligen vara hur en stor del av visningar går till i framtiden. Därför är det en bra idé om du redan nu börjar arbeta med tekniken så att du är redo när det bli normen. Om du vill ta nästa steg och utveckla dig inom en marknad som blir allt hårdare, då är virtuella visningar rätt väg att gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *