Insynsskydd till fönster och smidiga informationsskyltar

Insynsskydd för ditt hybrida kontor

Skapa ett fungerande insynsskydd för fönster på ditt hybrida kontor. Genom att använda ett insynsskydd för fönster, så kommer det vara lättare att hantera känslig information med färre risker. Detta kan vara exempelvis genomgångar inför en produktlansering eller när det krävs ett ökat lager av säkerhet. Du kanske har ett kontorshotell med olika startups eller liknande och vill kunna dela konferensrum emellan på ett effektivt sätt.

Har du en delad kontorsyta eller använder dig av hybrid kontor. Då kan kan finnas en ökad risk att obehöriga befinner sig inne på kontoret. Att använda informationsskyltar och skyltar till dörrar samt att använda dig av frostat glas fönster som insynsskydd för fönster. Då kan du enklare få en betydligt bättre ordning på arbetsplatsen.

Använd insynsskydd för fönster ökar säkerheten på ditt företag

När allt fler företag inför hybrid arbetsmodeller är det viktigt att tänka på konsekvenserna för integriteten av detta nya arbetssätt. Hybridkontoret, är ett nytt arbetssätt, där de anställda arbetar både på kontoret och hemma. Detta ger i sin natur upphov till potentiella integritetsfrågor. Det är därför lättare för den anställde att glömma bort säkerheten med informationen. Det kan även vara svårt att vara uppdaterad om vilka kollegor som arbetar på företaget. Framförallt om det har skett mycket distansarbete.

Arbetar dina anställda mycket på distans?

Om du till exempel har anställda som arbetar hemifrån, hur kan du då vara säker på att det är uppdaterade på vilka som arbetat eller får vistas på företaget. Vad händer om det diskuterar olika företagskänslig information på era gemensamma ytor. I distansarbetets och hybridarbetets fotspår så existerar det även att kontoren behöver nyttjas bättre. Detta leder allt oftare till delade kontorsytor när ni går från både distansarbete och väljer hybrida kontorslösningar för framtiden.

För att minska dessa risker måste företagen införa robusta åtgärder för integritetsskydd. Det kan till exempel handla om att se till att alla anställda har uppdaterad säkerhetsprogramvara installerad på sina arbetsenheter, att fastställa strikta riktlinjer för hur företagsdata får nås och användas och att tillhandahålla utbildning om integritet och datasäkerhet.

Men det är även lätt att glömma bort att det även måste finnas en mötessäkerhet, som du enkelt kan skapa bättre förutsättningar för, med insynsskydd för dina fönster. Genom att vidta dessa åtgärder kan du och ditt företag bidra till att se till att även det framtida hybridkontoret är en säkra och privat arbetsplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *