Bilden föreställen en person som använder cykel som transportmedel som förvaras i cykel rum med cykelställ i två våningar

Lösningar för cykelparkering i cykelrum

Så här hittar du praktiska lösningar för cykelparkering i två våningar med hydraulisk lift, en cykellift. Denna lösning är perfekt för inomhusparkering av din cykel i cykelrummet. Lösningarna passar bra till hyresrätter och till bostadsrättsföreningar, BRF.

Om du letar efter experter på cykelparkeringslösningar inomhus, behöver du inte leta längre än till exempelvis svenskacykelrum.se. Dem är en leverantör av praktiska cykelrumsprodukter och kompletta lösningar, för just cykelparkering inomhus. På så sätt kan du kan få mer inspiration på smidiga cykelrumslösningar som kan passa bra i ditt cykelrum.

Genom att olika lösningar för din cykelparkering kan du skapa mer utrymme och ordning i dina befintliga lokaler såväl som i nya byggnader. När du använder deras praktiska lösningar för cykelrum, kan du öka utrymmet i ditt cykelrum med dubbla ytan.

Eftersom att du nyttjar höjden med en exempelvis ett cykelställ i två våningar. Då denna har en hydraulisk lift, en så kallad cykellift. Genom detta så kommer användarna enklare att kunna använda denna lösning på effektivare.

På så sätt kan du enklare få ett utökat utrymme i ditt cykelrum. Du kommer således både skapa en bättre ordning en mängd olika lösningar och produkter som kan hjälpa dig att uppnå just detta.

Cykelrum som skapar en bättre cykelförvaring och lättillgänglig cykelparkering

Några av de produkter som vi erbjuder är bland annat cykelställ i två våningar och cykelupphängningar. Dessa är perfekta för byggföretag, arkitekter, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, företag, hyresvärdar och många fler.

Tvåvåningsställ för cyklar är ett utmärkt sätt att utnyttja vertikalt utrymme i dina lokaler. De är också perfekta när du behöver parkera ett stort antal cyklar på en liten yta.

Ett annat exempel är fasta väggkrokar för cykelupphängningar samt rörliga krokar. Vilket även det är en annan bra lösning när du behöver spara utrymme och få bättre ordning. Dessa är perfekta för att hänga cyklar från taket eller hänga upp dem från väggar.

Experter på cykelparkering som skapar ordning i cykelrummet

Om du letar efter experter på inomhusparkeringslösningar för cyklar så kan du få mer inspiration hos exempelvis svenskacykelrum.se. Dem erbjuder en mängd olika produkter och helhetslösningar, som kan hjälpa dig att skapa mer utrymme. På så sätt kan du få ordning i dina lokaler så att du kan få plats med mer cyklar på samma yta.

Nya miljövänligare lösningar skapar utökade behov av bättre cykelförvaring

Cykelparkeringar inomhus blir alltmer populära, särskilt med ökningen av elcyklar. Det finns många olika typer av cykelparkeringar inomhus, till exempel cykelställ i två våningar, cykelställ på tak och cykelställ på väggar.

Över tid kommer detta även behöva kompletteras med laddskåp för elcyklar och service samt mekstationer för cyklarna. Att smidigt kunna erbjuda cykeltvätt och pumpstationer i cykelrummet kan även det göra det mer attraktivt att välja cykeln som transportfordon istället för bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *