Truckförarutbildning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Västerås

Truckutbildning i Stockholm för dig som vill skaffa truckkort

Passa på att njut av storstaden och skaffa dig samtidigt ett truckkort i Stockholm. Genom Truckutbildarna kan du utföra truckutbildningen i Stockholm, samtidigt som du kan njuta av allt som staden har att ge av shopping och sevärdheter.

Ska du på en teknikmässa eller besöker kunder eller investerare för ditt framtida e-handelslager. Kanske för att välja ut teknik som du ska sälja på din e-handel eller i lagerbutik, då kan du passa på att utföra en truckutbildning samtidigt.

Truckkort när du befinner dig på västkusten

Befinner du dig på västkusten och i Göteborg så kan du skaffa dig en truckutbildning samtidigt som du besöker Göteborgs alla härliga teknikbutiker och njut av en promenad i slottsparken, kanske en shoppingtur på avenyn. Passa på att njuta samtidigt som du skaffar dig ett truckkort i Göteborg och få mer ut av din vistelse. När du söker utbildningssamordnare så kan detta ibland benämnas som truckkörkort vilket då avser ett truckkort och truckförarutbildning som avser truckutbildning och brukar ta mellan 2-5 dagar och finns som truckutbildning för privatpersoner och som truckutbildning och kurser för företag.

Det finns flera olika typer av truckkort, oavsett vad man kallar dessa så benämns dessa oftast mellan kategorier, som A-D och sedan en en benämning med siffror som ex A1, B1 där A1 motsvarar Låglyftande plocktruck, och B1 är motviktstruck.

Kategorierna för olika truckkortsbehörigheter:

A: Låglyftande plocktruck (1), ledstaplare (2), låglyftande åktruck (3) och låglyftare (4).

B: Motviktstruck (1), höglyftande åktruck (2), skjutstativstruck (3), höglyftande plocktruck (4), smalgångstruck (5) och fyrvägstruck (6).

C: Hjullastare (2), containertruck (3a), timmertruck (3b), sidlastare (4), grensletruck (5) och teleskoplastare (7).

D: Dragtruck, flaktruck (1) och terminaldragtruck (2).

Alla dessa finns i olika variationer och kombinationer men de brukar vara grupperade så man får dem som är nödvändiga för din arbetetsplats, men det är bra att dubbelkontrollera vad du behöver för ditt arbete.

Det kan dock vara av fördel för dina framtida arbeten att du väljer som minst A och B för vanliga lagerjobb och ett AB, och D för ett arbete inom industri. Kategori C är mestadels för arbeten inom olika typer av skogsindustri eller för exempelvis återvinningsgårdar och andra arbetsplatser som kräver en grövre hantering av materialet.

Innan du bokar din utbildning kan det vara bra vilka som går att utföra hos den aktuella utbildningssamordnaren då du behöver utföra både en teoretisk del och en praktisk del. Du kan kontrollera vilka möjligheter som finns hos exempelvis TU – truckutbildarna.

Välj din utbildningssamordnare som kan erbjuda truckutbildningar på städer du vill besöka

Det finns även truckutbildning i Malmö, Jönköping och Västerås så det går utmärkt att besöka dessa vackra orter och njuta lite av både utbildningens moment och dem vackra städerna bakom. I Malmö har du nära till Köpenhamn så det går att kombinera bra ihop med utbildning och nöje.

Västerås har närheten till många medelstora städer som Eskilstuna, Örebro men även Stockholm, tåget emellan tar inte lång tid och du har möjligheten att se mer av dessa mellanstora städer samtidigt som du skaffar dig en utbildning och trevliga kurskamrater, som du kommer ha glädje av länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *