Möbler från Walfrid Svensson, som Oscarssons Möbel, Conform och Stolab

Så här skapar du en klassiskt stilfull inredning

Så här skapar du en klassiskt stilfull inredning med möbler från Walfrid Svenssons Möbler. Du kan få massor med inspiration på walfrid.se där du hittar klassiker från Stolab och Conform, samt även Oscarssons möbler. Det finns vissa stilar som aldrig går ur tiden inom möbeldesign, precis som inom mode.

Inom möbelbranschen så beror detta på att dessa tillhör det mer klassiska möblerna. Det är de stilar som har stått sig bra genom tiderna. Om du är ute efter en klassiskt stilfull inredning så är det lite saker att tänka på. När du väljer möbler ifrån Walfrid Svenssons sortiment, som Stolab, Comform och Oscarssons möbel.

Kvalitet är nyckeln till att välja möbler som håller länge

Nyckeln till en klassiskt stilfull inredning är att välja kvalitetsmöbler. Det innebär att du måste investera i möbler som är välgjorda. Som även kommer att hålla i många år. Det innebär också att man väljer möbler som är tidlösa i sin design.

Här är några exempel på klassiska möbler som ger ditt hem ett tidlöst utseende

  • En stoppad soffa. En välgjord soffa är hörnstenen i varje vardagsrum. Den ska vara bekväm och elegant, med rena linjer och neutral klädsel. En klassisk Chesterfield-soffa är ett bra val, eller satsa på något mer modernt som en Inspired-soffa från mitten av århundradet. Oavsett vilket, se till att soffan är klädd i ett neutralt tyg som linne eller ull.
  • Ett soffbord. Ett soffbord är ett måste i varje vardagsrum. Det ger en plats att ställa ner drycker och snacks, och det kan också användas som ett provisoriskt matbord om du har gäster på besök. Leta efter ett soffbord med rena linjer och enkel design. Ett soffbord med glasskiva är ett klassiskt val som gör att ditt rum känns öppet och luftigt.
  • En sideboard eller buffé. En sideboard eller buffé är ett utmärkt sätt att lägga till förvaring i ditt matrum och samtidigt få lite extra yta. Satsa på något med klassiska egenskaper som vridna ben och mässingsbeslag. Och se till att den är tillräckligt stor för att förvara alla dina serveringsdelar och bordslinne.

Om du vill ha en klassiskt stilfull inredning ska du fokusera på kvalitetsmöbler som är tidlösa i sin design. Håll dig till neutrala tyger och material, rena linjer och enkla former. Med bara några få nyckelpjäser från exempelvis Oscarssons möbel, Comform, och Stolab, kan du skapa ett chic, sofistikerat utrymme som kommer att stå sig i tidens tand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *