Softahome.se har alla soffor och tillbehör till vardagsrummet, köket och sovrummet

Köp en modern TV soffa till ditt nya hybridkontor

Har du köpt den senaste och förmodligen största TV’n till vardagsrummet, men inte prioriterat att uppgradera soffan i samma takt? Det kanske även kan vara som så att hybridarbetet numera kräver att du måste kanske skaffa en skönare lösning för alla dina online möten hemifrån. Eller för de olika obligatoriska fikastunderna med kollegorna.

Det kanske inte alltid är så trevligt att spendera all din arbetstid i kontorsstolen hemma vid skrivbordet. Eller vid det som för dagen räknas som din tillfälliga arbetsplats hemma i lägenheten eller huset. Det har visat sig att matbordet ofta får tjäna en av dessa platser. Det blir lätt så när man ska samsas om hemmakontoret, men det är inte alltid anpassat för en hel dags arbete.

Välj en lagom stor matsalsgrupp

Har du däremot ett stort vardagsrum som rymmer både matbord och stolar i en snygg och funktionell matgrupp. Då kommer du få plats med både dator, papper och pärmar på bordet utan att det stör resten av familjen. En bra storlek på en matgrupp till vardagsrummet brukar röra sig om att totalt rymma 4- 6 personer, för att täcka ett normalbehov i en mindre familj och för att kunna vara användbart även vid andra tillfällen än arbete.

Ett matbord för 4 personer ger dig som minst 2 sidor med bra arbetsytor

Då finns det lagom med plats för 2 personer att tillfälligt arbeta vid matbordet. Det är dock rekommenderat att byta arbetsposition mer regelbundet hemma och göra lite typiska hybridkontorsövningar, som fungerar både hemma och på jobbet. Passa på att utför några såna innan du sätter dig i din nyinköpta lädersoffan med divan eller den sköna sammetssoffan. Mattor har fler funktioner än bara se vackra ut eller vara en del av inredningen. Den hjälper dig även med att absorbera en del av ljudet i rummet så passa på att köp en sådan samtidigt.

Soffbordet med smidig förvaring av dina kontorssaker

Att ha en matta och ett soffbord av marmor kan ge det där stabila intrycket du vill uppnå. Men du kan även välja att tänka steget längre här och använda ett soffbord med förvaring. Det ena behöver inte utesluta det andra, men förvaring kan vara väldigt fördelaktigt, när du vill städa undan lite snabbt, inför det där spontana onlinemötet med en kollega eller en viktig kund.

Använd rummen för ditt framtida behov och inred med ett annat syfte

Bor du med lite begränsat utrymme och funderar på gästsäng till gästrummet eller en bäddsoffa, då är det senare det bästa alternativet. Då du även kan använda detta till ett extra kontor vid behov. Snygga till det med någon mjuk patch matta, snygg rund ryamatta och ställ ett runt soffbord framför till kaffekoppen eller snacksfatet. Du hittar allt du behöver på softahome.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *