Artwood: Den nya ledaren inom hemindredning

Artwood har snabbt blivit ett populärt val för husägare som letar efter högkvalitativ och elegant inredning. Med fokus på naturliga material och hållbara produktionsmetoder är Artwood ledande inom möbeltillverkning. Med en rad vackra och unika mönster hjälper Artwood människor att skapa sina perfekta hem.

Vad är Artwood och vad erbjuder de?

Artwood är ett unikt företag som erbjuder ett brett utbud av sin Artwood inredning. De erbjuder både professionella och stilrena produkter. Artwood är det perfekta företaget för att inreda ditt hem precis som du vill ha det.

Artwoods historia och deras engagemang för hållbarhet

Artwood är ett grossist- och möbelföretag som grundades 1969 av barndomsvännerna Ingemar Johansson och Lars Eliasson. Företaget startade i en lada i Härryda utanför Göteborg. Båda grundarna hade erfarenhet från möbelbranschen och de handlade till en början med möbler främst med östeuropeiska länder. I slutet av 1970-talet började de handla med asiatiska länder och idag fortsätter deras handeln på en mycket större nivå.

Hållbarhet står i centrum för allt på Artwood. En stor del av kollektionen består av egen design som de tillverkar över hela världen. Vårt sortiment omfattar möbler och inredningsdetaljer för hela hemmet. Allt har en tidlös och klassisk design. Deras sortiment är noggrant kurerat och hållbart på fler än ett sätt. Produktionen följer ett antal regler och restriktioner. Möbler tillverkas med omsorg och hänsyn till både miljön och de människor som producerar dem. Resultatet är möbler som håller i generationer och som gör det möjligt att skapa hem och offentliga rum i en mängd olika stilar. Ett exempel kan vara deras rustika matbord. Artwood är engagerad i hållbarhet på alla möjliga sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *