Tips för en spektakulär halloweenfest

Det finns inget bättre än att se gästerna anlända i sina läskiga kostymer. Men även om du inte väljer ett tema med maskeradkläder finns det fortfarande många sätt att få din fest att sticka ut från mängden. Läs vidare för att ta reda på hur du kan skapa den perfekta Halloween-stämningen och se till att dina gäster får en oförglömlig kväll! 

Halloween 

Nyckeln till att sätta scenen för en Halloweenfest är att välja några iögonfallande Halloween dekorationer. Häng upp några kusliga spindelvävar runt huset och lägg till häxor, fladdermöss och spöken för att öka den kusliga faktorn. Några strategiskt placerade pumpor (antingen riktiga eller utskurna) kan också göra underverk! Ha kul med det – var kreativ med färger, former och storlekar.

Godis och godis 

Inget kalas skulle vara komplett utan godis och godis! Var kreativ när det gäller matpresentation – sätt ihop fat med spindelformade kakor, cupcakes dekorerade med fladdermöss eller kex i pumpaform. Du kan också erbjuda snacks som chips eller nötter i små kittelformar, eller popcorn som serveras i papperskottar formade som häxhattar. Om du inte har tid att baka själv kan du alltid köpa färdiga godsaker från butiker eller nätbutiker som enbart ägnar sig åt Halloween-godis.

Tema för maskeradkläder

Att lägga till ett maskeradtema är alltid ett bra sätt att göra din fest extra speciell! Bjud in gästerna i sina mest originella och skrämmande kostymer – tänk vampyrer, varulvar, zombier… möjligheterna är oändliga! Du kan också göra det mer intressant genom att anordna en kostymtävling där gästerna kan rösta på kvällens bästa utstyrsel. Folk älskar att kunna visa upp sin kreativitet när de deltar i aktiviteter på fester – särskilt när det finns ett pris inblandat! Kom bara ihåg att om du väljer det här alternativet är säkerheten av största vikt; uppmana alla som deltar att hålla sig borta från brännbara material som t.ex. ljus som kan finnas på plats under evenemanget.  

Med dessa tips i bagaget kan du nu planera en fantastisk Halloweenfest som kommer att ge alla dina gäster en oförglömlig upplevelse som de sent kommer att glömma! Se till att allt ser spöklikt ut genom att använda färgglada dekorationer, kreativa godisdisplayer och snacks, plus att överväga att lägga till ett maskeradtema om det är möjligt. Ha kul med planeringen – den här kvällen kommer trots allt bara en gång om året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *