Företagsmäklare i Stockholm

Många tror att det bara är stora företag som går att sälja. Men så är absolut inte fallet. Även mindre företag är intressanta av köpare om de har en nytänkande och innovativ idé. Men att sälja sitt egna företag kan vara väldigt svårt och en väldigt lång process. Därför ska du ta kontakt med BizBridge företagsmäklare i Stockholm. BizBridge har exklusiv licens för BCMS som är en internationell företagsmäklare med över 30 års erfarenhet och sålt över 1500 företag. Detta ger dig en otrolig trygghet när du ska sälja ditt företag med BizBridge hjälp.

Många andra företagsmäklare tar kontakt med köpare genom att skicka ut mängder med opersonliga mail. Detta är något som BizBridge inte gör utan de ringer varje potentiell köpare och har ett personligt samtal med dem. Självklart är detta mer tidskrävande men ger ett mycket bättre resultat för både dig som kund och för köparen.

Många tror också att deras företag inte är värda något och kanske därför inte har en tanke på att sälja det. Men köpare kommer inte enbart basera värdet på dina tidigare resultat utan mestadels på framtida möjligheter. Därför är det bättre att ta kontakt med BizBridge och låta de göra det dem är bäst på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *