Fördelar med hexagonalt kakel

Hexagonalt kakel är det senaste tillskottet till kakel-sortimentet och dess popularitet har ökat stadigt de senaste åren. Den sexsidiga designen är ett fräscht och modernt tillskott till det annars ganska tråkiga kakelutbudet. Men, det är inte bara utseende som gör hexagonalt kakel så populärt. I det här inlägget tittar vi på några av fördelarna med att välja detta kakel för ditt hem.

Variation

Ett av fördelarna med hexagonalt kakel är dess variation i storlek. De små hexagonala kakelplattorna (på cirka 10-15 cm) gör sig utmärkt som en detalj i mosaik eller som en accentplatta. Större hexagonala plattor (upp till 40-50 cm) kan användas för att skapa en modern look i hela badrummet eller köket. Genom att blanda plattstorlekar och färger öppnas upp ännu fler designmöjligheter.

Flexibilitet

Ett annat fördel med hexagonalt kakel är dess flexibilitet. Det sexsidiga utseendet gör att plattorna kan läggas på olika sätt, beroende på vad man vill uppnå. Två populära avläggningssätt är att skapa en hexagonal form av plattorna eller att lägga dem som brickor, med fokus på att skapa ett rutmönster.

Anpassningsbarhet

Hexagonalt kakel är också otroligt anpassningsbart. Det finns många materialval, såsom keramik, glas eller sten och tusentals färger att välja mellan. Dessutom kan kaklen anpassas och klippas till för att passa den specifika storleken på ditt kök eller badrum. Oavsett vad du önskar, finns det alltså nästan alltid hexagonalt kakel som passar just dina önskemål.

Hexagonalt kakel är en utmärkt val av kakel för ditt hem. Tack vare dess variation i storlek, flexibilitet, anpassningsbarhet, lättstädadhet och tidlösa utseendet, har det blivit en mycket populär plattform att använda. Ta en titt på de olika alternativen tillgängliga hos Kakelsajten och upptäcka det som passar bäst för din smak och hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *