Ergonomisk ståmatta för kontor och ergonomisk balansplatta för varierande kontorsarbete

Ergonomisk balansplatta för bättre kontorsarbete

Med en ergonomisk balansplatta kan skapa mer variation på kontoret. En balansplatta är ett enkelt verktyg som kan hjälpa dig att förändra dina kontorsrutiner. Samtidigt som du får in mer rörelse under dagen.

Bara genom att stå på brädan i några minuter åt gången kan du arbeta med din balans och proprioception (känsla för kroppens positionering) samtidigt som du får ett miniträningspass.

Öka din kroppscirkulation med en ergonomisk ståmatta och ergonomisk balansplatta

Genom att stå upp och arbete vid skrivbordet får du blodet att röra på sig. När du sitter fast vid ett skrivbord hela dagen är det lätt att blodet blir stillastående. Detta kan leda till kramper, trötthet och en allmän känsla av tröghet.

Att resa sig upp och röra på sig i bara några minuter kan hjälpa till att få blodet att flöda och förbättra dina energinivåer. Ett bra sätt att lösa detta på är att göra det än att stå på en balansplatta eller en ergonomisk ståmatta. Du får inte bara blodet att röra sig, utan du får också arbeta med din balans och din grundstyrka.

Få dina kreativa krafter att flöda mer fritt

Vi vet alla att sitta i samma position dag efter dag kan leda till fysiska problem som rygg- och nacksmärta. Men visste du att det också kan leda till mental trötthet? Om du tycker att du känner dig fast i arbetet kan du prova att stå på din balansplatta i några minuter. Balanseringen kommer att engagera flera områden i din hjärna, vilket kan hjälpa dig att få igång din kreativitet. För att inte tala om att miljöombytet kommer att göra dig gott också.

Bryt det stillasittande mönstret och få mer energi

Om du är som jag trivs du med variation. Att sitta på samma plats dag efter dag kan ganska snabbt börja kännas väldigt enformigt. Men genom att lägga till en balansplatta i mixen kan du bryta monotonin och ge din arbetsdag lite roliga inslag.

En balansplattaär ett enkelt verktyg som kan hjälpa dig att förändra din kontorsrutin och röra på dig mer under dagen. Från att förbättra cirkulationen till att få igång kreativiteten finns det många fördelar med att använda en balansplatta på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *